nieuwsbrief NOKOR TEP ziekenhuis

Beste,

SPECTIALE EDITIE: HET NOKOR TEP  ZIEKENHUIS IS GEREED.

 

 

Opening NOKOR TEP Hospital uitgesteld naar maart 2019!!

Op het International Women’s day en dan zal het Nokor Tep Ziekenhuis voor vrouwen op feestelijke wijze worden geopend. Deze “soft opening” betekent dat vanaf 8 maart a.s.  fasegewijs de afdelingen in het ziekenhuis worden geopend en vervolgens naar hun maximale capaciteit zullen groeien. Er is heel lang hard door veel mensen overal in de wereld aan de totstandkoming van het ziekenhuis gewerkt. Ook door veel mensen hier in Nederland.


Wij als Stichting Toetssteen hebben de eer in 2011 de eerste donatie te hebben gedaan waardoor Janne Ritskes (die toen zelf werd behandeld voor borstkanker) er van overtuigd raakte dat met steun van anderen haar droom van een ziekenhuis voor vrouwen zou kunnen worden gerealiseerd. En nu is het bijna zover en daar zijn we bijzonder trots op!
 

kijk op de website Huizenbouwen

Geen huizenbouwreis in 2019, maar......

Op onze vraag hoe groot onze delegatie mocht zijn, heeft Janne ons laten weten dat iedereen die ons en het ziekenhuis een goed hart toedraagt van harte welkom is. Als er genoeg animo is (minimaal 20 personen) willen we i.p.v. de jaarlijkse huizenbouwreis, dit keer een alternatieve reis in de periode maart 2019 organiseren.

Hierbij zal natuurlijk de opening van het ziekenhuis in maart centraal staan, maar zullen we verder Vietnam bezoeken en voor ons onbekende delen van Cambodja.

Ga mee om het resultaat te zien EN schrijf JE NAAM OP DE WALL OF CARING.

Als jullie met ons mee op reis willen gaan, laat het ons dan z.s.m. weten en stuur een mail naar: secretaris@stichtingtoetssteen.nl.

Natuurlijk kunnen jullie ook met ons naar de opening van het ziekenhuis zonder mee op reis te gaan. Ook dan willen we graag dat jullie je bij ons aanmelden.

Allerlei hoogwaardigheidsbekleders van Cambodia zullen bij de officiele opening aanwezig zal zijn. Daarom moeten wij op tijd de lijst van deelnemers kunnen doorgeven i.v.m. de veiligheid.

Laten we Janne verrassen!

Velen "Toetsstenen" hebben reeds hun naam geschreven op de "Wall of caring". Jouw naam kan daar nog (of weer) bij!

Kijk op de website van NOKOR TEP
Doneren via website

Doneren voor NOKOR TEP

Janne Ritskes heeft ons vriendelijk gevraagd of we haar nog een keer willen steunen en daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen:

Stichting Toetssteen o.v.v. Nokor Tep Ziekenhuis.

IBAN: NL61RABO 0158588428 - BIC: RABONL2U

Laten wij 8 maart 2018 Janne kunnen verrassen met een mooie cheque. Doneren kan via onze website

http://www.stichtingtoetssteen.nl/doneren/donatieformulier/?stichting/

Heeft u zelf nog orginele ideeën om de opening samen met ons tot een succes te maken laat het ons weten. en stuur een mail naar:  secretaris@stichtingtoetssteen.nl

NB. Op de foto een arts van het team van Franse top specialisten die 3 jaar lang belangeloos het Nokor Tep ziekenhuis zal ondersteunen! Wij ontmoeten hem in 2013. Het is altijd mooi om te zien als mensen naasten liefde laten prevaleren boven het grote geld.

Janne en de vrouwen van Cambodja rekenen op u!! Stop the silent suffering !!

Laten wij allemaal samen achter Janne Ritskes gaan staan en zo een medische behandeling van alle zieke vrouwen in Cambodja mogelijk maken. Geef hun gezinnen uitzicht op genezingen een waardig leven!

Akun

Bestuur Stichting Toetssteen

Laura Schep, Giulio Tomaello en Cor Hoogeveen.

aanmelden nieuwsbrief