Help ons helpen. Schenk een huis of waterbron of... lever (samen met je collega's) vrije dagen in voor het vrouwenziekenhuis!

Bouwteam 2017 Holland Hammer Time.

Water=Groen - In samenwerking met Wilde Ganzen heeft  Inmiddels zijn al bijna 500 waterreservoirs gerealiseerd. En we gaan door met een nieuwe water-actie want: Water kleurt alles groen! Help meerdere gezinnen met een waterbron à € 200,– of een waterreservoir à € 250,–.

Een stevig huis als goede basis - Eens in het jaar gaan we zelf naar Cambodja om huizen te bouwen. De overige huizen laten we, in samenwerking met onze lokale partner Tabitha, door andere teams bouwen. De teller staat inmiddels op 340 huizen. Help het volgende team en doneer een huis à € 900,– voor meer informatie kijk op de pagina van bouwteam 2017. Read the English version

Actie voor vrouwenziekenhuis Nokor Tep - Rechtstreeks doneren kan natuurlijk ook, maar praat eens met je collega’s of met je werkgever over de mogelijkheid om je overtollige vrije dagen in te leveren voor vrouwenziekenhuis Nokor Tep. Met de actie Langlevejouwvrijedag! ondersteunen wij dit prachtige initiatief van Janne Ritskes voor alle vrouwen van Cambodja. Help mee. Alle bedragen zijn welkom. Dat ziekenhuis moet er komen!

Doneer t.n.v. Stichting Toetssteen o.v.v. huis, water of ziekenhuis:
IBAN: NL61RABO0158588428 - BIC: RABONL2U

lang leve jouw vrije dag
stichting toetssteen in de media

Weer een huis gebouwd!
Sih