176Carlo & Elvia

bouwteam: Logos School
plaats: Takoa, Svay Yea, Svay Jrom / Svay Rieng

sponsor: Nettie Tomaello Weimar

Giovanni Carlo Tomaello, geboren op 3 juni 1918 te Fanna (Italië) gehuwd met Elvia di Bortolo, geboren op 5 juni 1920 te Maniago (Italië) hebben elkaar begin jaren veertig ontmoet en zijn in 1944 met elkaar gehuwd.

In 1946 besloten zij om met twee kleine kinderen en één op komst vanuit Italië naar Nederland te gaan om daar een beter bestaan op te bouwen en hebben daar een groot gezin gesticht.

Het waren zeer hard werkende en godsdienstige mensen, die met alles wat ze in zich hadden, hebben gedaan wat in hun vermogen lag om al hun kinderen een goede opvoeding te geven en voor te bereiden op een waardig en goed leven.

De kinderen van Carlo en Elvia zullen hun ouders daarvoor altijd dankbaar zijn.

8 mei 2012